Gourmet priča Opatijske rivijere i Rijeke

Slika /arhiva/RH_365_htz_logo1.jpg

U nedjelju, 24. svibnja, u Opatiji će u Umjetničkom paviljonu "Juraj Šporer" ugostitelji Opatijske rivijere predstaviti bogatu gastro ponudu s vrhunskim zalogajima, a na šetnici uz more (lungomare) moći se se degustirati i kupiti autohtoni proizvodi direktno iz ruku proizvođača.

U petak, 29. svibnja, u Rijeci će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca, u sklopu opere Don Giovanni, koja se priprema u suradnji s finskom opernom kompanijom New Generation Opera, predstaviti riječki ugostitelji s bogatom ponudom kvarnerskih delicija. 

Kako bi posjetiteljima još više približili bogatu i raznoliku gastronomsku ponudu, temeljenu na autohtonim i zdravim namirnicama, Turistička zajednica grada Opatije, u suradnji s turističkim zajednicama Opatijske rivijere i Turističkom zajednicom grada Rijeke, organizirala je manifestaciju "Gourmet priča Opatijske rivijere i Rijeke", koja traje do 11. lipnja. 2015. te do tada, 70-tak restorana i konoba Opatijske rivijere i Rijeke, nudi vrhunske gurmanske delicije s autohtonim namirnicama po popularnim cijenama.



Najave