Gosti iz Nizozemske Opatiji vjerni 40 godina

Slika /arhiva/opatija_gosti40year_1.jpg

Turistička zajednica Opatije i Remisens Premium Hotel Kvarner pripremili su danas druženje kako bi se zahvalili Elisabeth Rengers i Dennisu Hendrikusu Rijpu na 40 godina dugoj vjernosti gradu.

Na povjerenju i odanosti gostima iz Nizozemske zahvalile su zamjenica gradonačelnika Opatije Marina Gašparić te direktorica Hotela Kvarner Sandra Marcel Tomašić, koje su gostima zaželjele još puno ugodnih trenutaka u Opatiji te im uručili prigodne poklone.

"U Opatiju smo prvi put došli prije 40 godina i šetajući ispred Hotela Kvarner zaželjeli smo barem jednom odmor provesti upravo u ovom hotelu te smo nakon nekoliko godina bili njegovi gosti i tako smo nastavili punih 35 godina. U Opatiji slavimo godišnjice braka i druge posebne prilike, a svake godine dođemo u kolovozu kada je tu i puno naših prijatelja koji također u Opatiju dolaze desetljećima. Prijateljstvo koje gajimo s osobljem hotela nije prekinuo ni odlazak nekih u mirovinu te se i danas s njima rado družimo. Već smo rezervirali smještaj za sljedeću godinu, a u prosjeku ovdje boravimo 4 tjedna", ispričao je Dennis Hendrikus Rijp.

Gosti koje je Opatija očarala na prvi pogled, istaknuli su kako se grad nije puno promijenio te je zadržao sklad sa svojom poviješću, ali kao posebnu vrijednost istaknuli su sve generacije turističkih djelatnika za koje kažu da su uvijek susretljivi i profesionalni.



Pisane vijesti