Festival 'Putovanje je znanje'

Slika /arhiva/putovanjejeznanje.jpg

Šesti po redu festival "Putovanje je znanje", čiji je cilj  promicanje kulture individualnih putovanja kao jednog od najboljih načina stjecanja novih znanja, bit će održan 29. svibnja 2014. godine, od 10 do 23 sata, u kinu Europa u Zagrebu. Ideja i koncept festivala prepoznati su kao središnje mjesto okupljanja svjetskih putnika te su postali jedinstven događaj u ovom dijelu svijeta.

U sklopu festivala bit će održana konferencija, odnosno motivacijske prezentacije iskusnih i poznatih putnika te će biti predstavljeni razni izlagači, časopisi i nakladnici knjiga, a festival će i ove godine okupiti poznate hrvatske putopisce. Bit će održan i niz tematskih radionica, a sve s ciljem promicanja individualnih putovanja te pružanja kvalitetnih informacija i motiviranja mladih.

Organizator festivala, koji je prošle godine okupio više od 1200 posjetitelja, je udruga "Oko svijeta", osnovana 2009. godine s ciljem okupljanja putnika i promicanja učenja kroz putovanja. Predstavnici udruge dosad su uspješno organizirali pet festivala o putovanjima u Zagrebu te niz tribina diljem Hrvatske s temom "Putovanje je znanje".



Najave