Family fun park PEPÉ - prvi dječji zabavni park u kampu Čikat

Slika /arhiva/110517-pepe5.jpg

Jadranka kampovi otvorili su unutar kampa Čikat, na 500 metara četvornih, prvi dječji zabavni park PEPÉ, koji će biti otvoren tijekom cijele godine i u vrijeme kada kamp ne radi.

Unutrašnji dio prostora zabavnog parka opremljen je sukladno svim pravilima struke, poštujući najviše standarde zaštite, te sigurnosti djeteta. Family fun park PEPÉ vodit će stručno osposobljeno osoblje na čelu s međunarodno priznatom odgajateljicom, te još 4 osposobljene djelatnice za rad s djecom do 12 godina.

Park je opremljen s četiri tematska sadržaja: Baby area – prostor namijenjen najmlađem dobnom uzrastu (1 – 4 godine) u potpunosti opremljen francuskim poznatim međunarodnim programom WESCO; Fun box – tuneli za provlačenje, penjalice, bazeni s lopticama, tobogani, njihalice ; Sportska arena – prostor namijenjen starijoj dobnoj skupini (4 – 12 godina), sportska arena opremljena je sadržajima za nogomet, košarku, badminton, odbojku, hokej ; Vanjski dio smješten je u neposrednoj blizini family fun parka – trkaća staza namijenjena za go-karte na pedale, Berg pedal go kart.

Uz Family fun park PEPÉ nalazi se restoran koji je svoju ponudu prilagodio dječjem uzrastu i na osnovu toga formirao i dječje menije. Uz sve navedene aktivnosti Family fun park PEPÉ nudit će i usluge čuvanja djece (baby sitting).

Ideja o projektu Family fun parka PEPÉ nastala je iz stoga što je struktura gostiju kampa Čikat takva da se profilirao kao obiteljski kamp, jer godišnje ostvaruje oko 15 posto noćenja djece do 12 godina. Drugi je razlog neposredna blizina turističkog grada Mali Lošinj, koji u zimskim mjesecima broji više od 7000 stanovnika s visokim postotkom djece, kojima se na ovaj način pruža dodatni sadržaj za provođenje slobodnog vremena.



Pisane vijesti