Državni tajnik Tonči Glavina na otvorenju sajma Biograd Boat Show

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/181018_BiogradBoatShow.jpg

Danas je u Biogradu na Moru u zapadnoj Marini Kornati svečano otvoren 20. nautički sajam Biograd Boat Show. Nautički sajam svečano je otvorila državna tajnica u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, Maja Markovčić Kostelac. Izlagačima i gostima obratili su se i državni tajnik u Ministarstvu turizma, Tonči Glavina, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore za poljoprivredu i turizam, Dragan Kovačević, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Kristjan Staničić, župan Zadarske županije, Božidar Longin, gradonačelnik Biograda na Moru, Ivan Knez i direktor nautičkog sajma Biograd Boat Show, Milan Šangulin.

Biograd Boat Show u ovih dvadeset godina profilirao se kao vrhunska nautička manifestacija i kao kongres nautičke industrije i turizma u Hrvatskoj te Biograd na Moru i Zadarsku županiju nezaobilaznim nautičkim središtem.
 
Uzvanicima se obratio predsjednik uprave Ilirije d.d. Goran Ražnjević koji je istaknuo kako je prošle 2017. godine, na istom mjestu, obilježeno 60 godina neprekidnog i uspješnog djelovanja poslovnog sustava ILIRIJE d.d., a ove 2018. godine, obilježava novi značajni jubilej: 20.-tu obljetnicu djelovanja nautičkog sajma u sklopu poslovnog sustava Ilirije d.d., kao njegova organizatora, od početka do danas.
 
Na sajmu Biograd Boat Show ove godine sudjeluje više od 300 izlagača s isto toliko plovila te bilježi rekordan interes domaćih i međunarodnih izlagača, a sav raspoloživi prostor za sajam tri tjedna prije početka manifestacije unaprijed je rasprodan.
 

Pisane vijesti