Državni tajnik Frano Matušić na otvorenju jubilarnog 20. Croatia Boat Show-a u Splitu

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/180411_stDSC4167.jpg

Na Zapadnoij obali u Splitu danas je održana ceremonija otvaranja jubilarnog 20. izdanja međunarodnog nautičkog sajma Croatia Boat Show, na kojemu ove godine sudjeluje više od 300 izlagača iz svih grana nautičke industrije. Sajam je otvorio državni tajnik u Ministarstvu turizma Frano Matušić, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske. Hrvatska je danas u svjetskim okvirima, a posebice na Mediteranu jedna od vodećih nautičkih destinacija. Pri tome je nautički turizam definitivno jedan od hrvatskih najkonkurentnijih proizvoda koji naglašava ono najljepše što Hrvatska ima - Jadransko more. Upravo ovakve manifestacije kao što je Croatia Boat Show pridonose promociji i izgradnji imidža Hrvatske kao poželjne i kvalitetne nautičke destinacije – kazao je Frano Matušić.Jubilarni 20. Croatia Boat Show održava se u terminu od 11. do 15. travnja, a svoja vrata za posjetitelje otvara u srijedu, 11. travnja u 12 sati.

Na sajmu će biti izloženo više od 150 brodova na kopnu i u moru, od čega će više od 30 brodova biti premijerno predstavljeno u Hrvatskoj. Posebna ovogodišnja atrakcija je Yachts Club, reprezentativni prostor od 800 četvornih metara usidren u moru, u kojemu će se odvijati birani glazbeni i drugi zabavni programi, a posjetitelji će moći uživati i u gastronomskim delicijama koje će za njih spravljati ponajbolji hrvatski chefovi.



Sajam će biti otvoren svakoga dana od 10 do 19 sati, izuzev nedjelje kada je otvoren do 18 sati. Cijena ulaznica je 40 kuna radnim dana, odnosno 50 kuna vikendom.

Pisane vijesti