Dodijeljene turističke nagrade za 2011. godinu

Slika /arhiva/111021-dht1w.jpg

Mali obiteljskih hoteli čine pet posto udjela u hotelskom smještaju Hrvatske i ostvaruju petinu svih noćenja u hotelima. Upravo su mali obiteljski hoteli okosnica razvoja turizma mjesta u kojem posluju, a ova akcija pomoć je svima koji takav turizam razvijaju, rekao je ministar turizma Damir Bajs na dodjeli priznanja i nagrada za najbolje male obiteljske hotele pod nazivom Adrian. Ovogodišnji dobitnik nagrade Adrian za najbolji mali obiteljski hotel je splitski Vestibul Palace, dok je nagrada Adrian Vila, za najbolju vilu pripala Villi Ružić iz Istre. Na Danima hrvatskog turizma 2011. godine dodijeljene su i ovogodišnje nagrade za najbolja turistička odredištai priznanja za najuređenija turistička mjesta primorske i kontinentalne Hrvatske, u okviru akcija Plavi i Zeleni cvjet, te Djelatnik godine u turizmu. Akcije već tradicionalno provodi Hrvatska turistička zajednica. Također, nagrađena su turistička odredišta, tvrtke i pojedinci u akciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije "15. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2011.“ Time su u šibenskom Hotelskom naselju Solaris, u prisustvu premijerke Jadranke Kosor, završili Dani hrvatskog turizma 2011, na kojima je tijekom tri dana sudjelovalo oko dvije tisuće domaćih i stranih turističkih djelatnika i njihovih gostiju. Uz ministra turizma Damira Bajsa, koji je naglasio kako će Hrvatska uz strategiju razvja turizma i suradnju javnog i privatnog sektora nastaviti s dobrim turističkim rezultatima i sljedećih godina, na dodjeli nagrada bili su i ministri Đuro Popijač, Branko Bačić, Jasen Mesić i Davorin Mlakar.

Mali obiteljskih hoteli čine pet posto udjela u hotelskom smještaju Hrvatske i ostvaruju petinu svih noćenja u hotelima. Upravo su mali obiteljski hoteli okosnica razvoja turizma mjesta u kojem posluju, a ova akcija pomoć je svima koji takav turizam razvijaju, rekao je ministar turizma Damir Bajs na dodjeli priznanja i nagrada za najbolje male obiteljske hotele pod nazivom Adrian. Akciju Adrian, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, već šestu godinu provodi Slobodna Dalmacija, a ove je godine uvedena i nova kategorija – izbor najbolje vile. Ovogodišnji dobitnik nagrade Adrian za najbolji mali obiteljski hotel je splitski Vestibul Palace, dok je nagrada Adrian Vila, za najbolju vilu pripala Villi Ružić iz Istre.

Na Danima hrvatskog turizma 2011. godine dodijeljene su i ovogodišnje nagrade za najbolja turistička odredištai priznanja za najuređenija turistička mjesta primorske i kontinentalne Hrvatske, u okviru akcija Plavi i Zeleni cvjet, te Djelatnik godine u turizmu. Akcije već tradicionalno provodi Hrvatska turistička zajednica.

Također, nagrađena su turistička odredišta, tvrtke i pojedinci u akciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije "15. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2011.“

Time su u šibenskom Hotelskom naselju Solaris, u prisustvu premijerke Jadranke Kosor, završili Dani hrvatskog turizma 2011, na kojima je tijekom tri dana sudjelovalo oko dvije tisuće domaćih i stranih turističkih djelatnika i njihovih gostiju.

Uz ministra turizma Damira Bajsa, koji je naglasio kako će Hrvatska uz strategiju razvja turizma i suradnju javnog i privatnog sektora nastaviti s dobrim turističkim rezultatima i sljedećih godina, na dodjeli nagrada bili su i ministri Đuro Popijač, Branko Bačić, Jasen Mesić i Davorin Mlakar.

NAGRADE I PRIZNANJA



Pisane vijesti