Dobar početak predsezone na Makarskoj rivijeri

Slika /arhiva/makar-rivijera.jpg

U 15 otvorenih hotela na Makarskoj rivijeri za uskrsne blagdane odmara se 2,5 tisuće gostiju uglavnom stranih, a najbrojniji su Nijemci, ima Engleza, Austrijanaca, Skandinavaca te gostiju iz Bosne i Hercegovine.

Makarska ugošćuje 900 gostiju od kojih je više od 300 u hotelu Meteor, u Brelima je oko 400 turista, a ostali odmor provode u hotelima Podgore, Tučepa i Baške Vode.

Zadovoljni smo očekivanim dolaskom gostiju za uskrsne blagdane što upućuje i na vrlo dobar početak predsezone za koju je, kao i za posezonske dane, booking bolji nego lani, dok je ,,špica ljeta,, također vrlo dobro prodana, kažu hotelijeri s Makarskog primorja. Tučepljani dodaju kako je booking za ovogodišnje ljeto čak za 21 posto bolje nego u isto vrijeme prošle godine.

Inače, hotelijeri koji su za ove blagdane ponudili posebne aranžmane s dodatnom ponudom boravka danas su uskrsnim gostima priredili bogat stol te ih ponudili besplatnim aperitivom ili čašicom pjenušca.

Nakon uskrsnih blagdana hoteli nastavljaju poslovanje, a za prvosvibanjske praznike na Makarskom primorju bit će otvoreno 20 hotela koji će, prema pristiglim najavama, ugostiti više od 3,5 tisuće turista. (Hina)



Pisane vijesti