Dan otvorenih vrata obiteljskog smještaja

Slika /arhiva/TZ-Dobrinj.jpg

Turistička zajednica općine i općina Dobrinj organiziraju u subotu 15. prosinca 2012. godine "1. Dan otvorenih vrata obiteljskog smještaja".

Cilj prezentacije uspješnih domaćinstava, koja pružaju usluge smještaja, je pomoći svima zainteresiranima da u neposrednom kontaktu dođu do najvažnijih informacija o mogućnostima unapređenja poslovanja.

Akciju su podržala, kao suorganizatori i partneri turističke zajednice i općine, sljedeća domaćinstva: Obitelj Starčević, Čižići 6A, renovirana stara kamena kuća za odmor, 4*, 4+2 postelje; Obitelj Orlić, Čižići 24, kuća za odmor, 4*, 4+2 postelje: Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Gržetić, Klanice 19, kuća za odmor sa 5 postelja i kuća za odmor sa 6 postelja, 3*, oznaka kvalitete „Kvarner family“, proizvodnja vina i maslinovog ulja, povrća, uzgoj stoke; Obitelj Variola, Rasopasno 55, renovirana stara kamena kuća za odmor 4*, 4 postelje; Obitelj Čutul, Polje, Blatišće 60, apartmanski smještaj sa 3 apartmana 3* i 4* sa ukupno 10+3 postelje, u postupku za oznaku kvalitete „Kvarner family“; Obitelj Lončarić, Šilo, Konjska 10, apartmanski smještaj sa 3 apartmana i ukupno 12 postelja, 3* i oznakom kvalitete „Kvarner family“.

Vrata ovih domaćinstava biti će otvorena za posjet u vremenu od 9 do 15 sati. Pored razgleda kuće i okućnice i razgovora sa domaćinima, posjetitelji će na svakom domaćinstvu imati priliku razgovarati i
s predstavnicima različitih specijaliziranih obrta i tvrtki za opremanje smještaja, marketing, prodaju kapaciteta i slično.

Do svih domaćinstava voditi će prigodni putokazi, a na svakom domaćinstvu moći će se uzeti letak s ucrtanim ostalim domaćinstvima i popisom tvrki koje će prezentirati svoje usluge na određenom domaćinstvu.

U 16 sati domaćini će zajedno sa svojim partnerima počastiti sve goste kavom i malom zakuskom u konobi „Mala sten“ u Čižićima. Tom će prigodom načelnik općine Dobrinj Neven Komadina prezentirati projekte i poticaje za unapređenje turizma na području Dobrinja.



Najave