CroTOUR – III. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA

Slika 14.-17.4.2010;crotour-10-logo.jpg



Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i uz potporu Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i Svjetske turističke organizacije (UNWTO), na Zagrebačkom velesajmu od 14. do 17. travnja 2010. godine, održava se treću godinu zaredom CroTOUR, međunarodni sajam turizma.

Osnovni cilj CroTOURA je sudionicima osigurati potporu u planiranju, pripremi i realizaciji turističke sezone, te biti mjestom susreta turističke potražnje i ponude s područja Jugoistočne Europe, te "last minute booking 2010" i ugovaranja za 2011. godinu.

Uz CroTOUR turističku burzu održava se i "Buy Croatia" - turistička burza Hrvatske turističke zajednice, te Hrvatski turistički forum s temom "U susret sezoni 2010".

Sajam 'CroTOUR 10' namijenjen je turističkim agencijama i turoperatorima iz Hrvatske i inozemstva, vlasnicima hotela, restorana, marina, kampova i ostalih turističkih objekata, potencijalnim investitorima u turističku industriju te vlasnicima golf terena, klubova i proizvođačima opreme za golf, korisnicima turističkih usluga i inozemnoj i domaćoj širokoj publici, medijima, kao i stručnim organizacijama i udrugama.
 

Najave