Conventa akademija dodijelila nagradu Niku Račiću

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Na nedavno održanoj kongresnoj burzi Conventa u Ljubljani, Niku Račiću direktoru Hrvatskog kongresnog i insentiv ureda Hrvatske turističke zajednice dodijeljena je nagrada za doprinos u promicanju hrvatske kongresne i insentiv ponude. Riječ je o novom programu nagrađivanja  „Conventa Hall of Fame“ (Conventa kuća slavnih), što ga je Conventa akademija pokrenula ove godine. Naime, Nik Račić dao je velik doprinos u pozicioniranju Hrvatske kao važnog kongresno-insentiv odredišta te pokazao strast za branšu organizacijom zahtjevnog Skal Kongresa u Zagrebu i Dubrovniku, dok u Conventa akademiji ističu kako su ga nagradili i za velika postignuća u promidžbi Zagreba, Hrvatske te cijele regije jugoistočne Europe.

Conventa akademija svake godine ugošćuje kongresne projekte, istaknute lidere ove industrije te odabire vrijedna postignuća na kongresnom i insentiv tržištu jugoistočne Europe.

Podsjetimo, Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice nastupio je na kongresnoj i insentiv burzi Conventa u Ljubljani, od 19. do 20. siječnja 2011. godine. Na burzi je sudjelovalo više od 135 izlagača iz jugoistočne Europe, od kojih 31 iz Hrvatske. Tijekom dva dana održan je velik broj sastanaka s predstavnicima međunarodnih organizacija i tvrtki koje su pokazale velik interes za hrvatsku kongresnu i insentiv ponudu te spremnost da je pobliže upoznaju putem inspekcijskih putovanja.

Pisane vijesti