Čestitka ministra Bajsa povodom osvojene nagrade „Emmy“

Slika /arhiva/100629-ammy1.jpg

Povodom osvajanja prestižne američke televizijske nagrade „Emmy“ za dokumentarni film „Wow Croatia“, dodijeljene prošlog tjedna u San Diegu, ministar turizma Damir Bajs poslao je čestitku američkoj novinarki i producentici, Ashley Colburn, i njezinom kolegi snimatelju Johnu Needdenu.



U čestitki, između ostalog, izražava zadovoljstvo i ponos što su upravo našu zemlju, kroz kulturu i ljepotu krajolika, odlučili predstaviti brojnom američkom gledateljstvu. Također navodi da su uspješnosti filma pridonijeli i njihov velik talent i profesionalizam te ih je, ovim putem, pozvao da ponovno posjete Hrvatsku te otkriju i ostale njezine ljepote, koje prilikom prvog posjeta nisu uspjeli vidjeti.



Podsjećamo, Ashley Colburn i John Needden su u rujnu prošle godine, u organizaciji i uz podršku Hrvatske turističke zajednice, proveli tjedan dana na studijskom putovanju po Hrvatskoj te pritom zabilježili najljepše kadrove od Zagreba do Dubrovnika. Poseban naglasak stavili su na prikaz kulturno-povijesne i prirodne baštine naše zemlje te na bogatu eno i gastro ponudu, hotelski smještaj i noćni život.

Link na dio reportaže: http://www.youtube.com/watch?v=opnmAwLA4L4&feature=player_embedded#!


Pisane vijesti