British Airways četiri puta na tjedan na vezi London-Dubrovnik

Slika /arhiva/101014-British-Airways.jpg

British Airways tijekom zime povećat će broj letova iz Londona u Dubrovnik s dva na četiri leta na tjedan, najavio je direktor te tvrtke za jugoistočnu Europu Emil Delibashel, koji se danas sastao s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije, županijske Turističke zajednice i dubrovačke Zračne luke.

Umjesto dva puta, kao do sada, zrakoplovi iz Londona u zimskom će razdoblju letjeti u Dubrovnik četiri puta na tjedan, i to utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Delibashel je rekao kako je to dosad najviše letova British Airwaysa u Dubrovnik jer je ta kompanija tijekom zimskih mjeseci 2008. godine letjela tri puta na tjedan, prošle godine dva puta, a ove će zime letjeti četiri puta na tjedan.

U razgovoru je istaknuto kako će tako britanska zrakoplovna tvrtka pridonijeti produljenju turističke sezone u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Direktor dubrovačke Zračne luke Roko Tolić naglasio je kako je sada na turističkim djelatnicima da opravdaju povjerenje British Airwaysa i učine sve radi produljenja sezone.

Također je najavio da iduće sezone hrvatska nacionalna zrakoplovna tvrtka Croatia Airlines dva puta na tjedan namjerava uvesti izravnu zrakoplovnu vezu Dubrovnik-Venecija te tri puta na tjedan Dubrovnik-Atena. (Hina)

Pisane vijesti