​Bike vodič Požeško-slavonske županije

Slika /AA_2018_b-fotke/2019 vijesti/bike_vodic_PSZ.png

Jedna od sve popularnijih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj, Požeško-slavonska županija ulaže u svoju biciklističku infrastrukturu, svoj najveći potencijal te je objavila besplatni vodič za bicikliste.

Bike vodič daje uvid u Požeško-slavonsku županiju u svjetlu biciklizma upirući prstom u jedinstveni UNESCO-v Geopark i Park prirode Papuk, na atrakcije poput Ceste vina i ruža i vodi vas kroz cijelu županiju prolazeći i istražujući njezina brda i doline.

Govori o hrani i vinu, o marljivim rukama i plodnom tlu, o mjestima od kojih zastaje dah te donosi preporuke jela i restorana gdje je najbolje vratiti energiju nakon okretanja kotača.

Biciklističke rute, smještaji, servisne stanice za popravak bicikla, pa i specijalizirane turističke bike agencije bit će suputnik u istraživanju županije i sve su navedene u novoj brošuri.

Vodič je objavljen u suradnji Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i marketinške agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija.

Bike vodič dostupan je besplatno ovdje.

Ostale vijesti