Besplatne radionice o razvoju turističkih projekata

Slika /arhiva/tz-baranja_tz-bilje.jpg

Turistička zajednica Baranje i Turistička zajednica općine Bilje u suradnji s Kamping udruženjem Hrvatske (KUH), Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije i Istarskim management centrom, te uz podršku Ministarstva turizma, poziva na besplatne radionice koje će se održati 24. i 25. listopada 2012. u prostorijama Velike vijećnice u Belom Manastiru.

24.10. 2012. od 14,00 do 16,30 sati – Mogućnost otvaranja malih kampova na kontinentu

Kamping udruženje Hrvatske (KUH), uz podršku Ministarstva turizma, pokrenulo je u 2012. godini seriju radionica namijenjenih potencijalno zainteresiranim poduzetnicima te lokalnoj upravi, tj. stručnim službama općina, gradova i županija u unutrašnjosti Hrvatske. Osnovni je cilj radionica pregled osnovnih informacija iz segmenta otvaranja i poslovanja manjih kampova.

24.10. 2012. od 16,45 do 19,15 sati - Uporaba modernih media-tehnologija u strategiji promocije destinacije i prodaje doživljaja

Radionica obrađuje teme podizanje viralnosti, pristupa izgradnji i upravljanju destinacijskim portalom, korištenja društvenih mreža i uključivanje dionika i stanovništva, te iskorištavanje razvoja novih medija radi poticanja komunikacije, distribucije i prodaje.

25.10. 2012. od 14,00 do 18,00 sati - Stvaranje novih održivih destinacijskih doživljaja i njihova prodaja

Radionica obrađuje teme razvijanja nove ponude, atrakcija i doživljaja koji će odgovarati potrebama i i očekivanjima tržišta i koje odražavaju prirodne i kulturne karakteristike destinacije; odgovaranje na zahtjeve sezonalnosti i njenu volatilnost vezanu uz vikend goste; izradu paketa destinacijske ponude uz promociju visokog odnosa cijene i dobivene vrijednosti, kao i ekonomsku valorizaciju manje kvalitetnih turističkih atrakcija i razvijanje pristupačnog turizma, odnosno dostupnosti turističkih sadržaja osobama s invaliditetom.



Najave