Animacije za najmlađe na Lošinju, otoku vitalnosti

Slika /arhiva/110725-losinj1.jpg

Turistička zajednica grada Malog Lošinja svojim najmlađim gostima nudi animaciju u sklopu manifestacija namijenjenih široj publici. Primjerice, za vrijeme trajanja Jadranskih igara (show programa čija je osnova natjecanje između turističkih mjesta), organizirane su razne igraonice za djecu, gdje su se najmlađi natjecali u crtanju i bojanju, a stariji mališani u kvizovima i prepoznavanjima ribica. Organizirane su mini olimpijske igre gdje su se mali sudionici dodavali balonima, potezali konop i igrali slične sportske igre primjerene njihovoj dobi.

Za vrijeme održavanja manifestacije Lošinj by night u Malom Lošinju igrale su se Mini ribarske igre (trčanje u vrećama, potezanje konopa, igre s loptom, crtanje i bojenje). U Velom Lošinju će prije nastupa Kristijana Rahimovskog (28. 7.), u suradnji s udrugom Plavi svijet, biti organizirani kvizovi znanja o arhipelagu. Na Susku će za vrijeme velike tradicionalne fešte povodom Danas iseljenika (31. 7.)  biti organizirano natjecanje u odbojci na pijesku, te turnir u piciginu uz razne sportske igre.

Kroz animacije koje su tematski vezane za Lošinj, otok vitalnosti, želi se pružiti prilika animatorima s iskustvom da se afirmiraju te potaknuti mlade Lošinjane da sudjeluju u događanjima i postanu turistički animatori, a također se potiču gosti na sudjelovanje u programima.



Pisane vijesti