Američki FW&T Magazine uvrstio Lošinj među 11 najboljih odredišta za putovanja u 2018. godini

Slika /AA_2018_b-fotke/180201_uvala_Cikat.jpg

Specijalizirani portal koji okuplja američke putopisce, ljubitelje hrane i vina Food, Wine&Travel Magazine objavio je 11 najboljih destinacija za putovanja u 2018. Na visokom drugom mjestu prema izboru travel blogerice Cacinde Maloney našao se otok Lošinj, koja je otok vitalnosti posjetila u listopadu prošle godine. Kako kaže, Lošinj joj je ostao u sjećanju zbog prekrasne obale, kristalno čistog mora i svježeg morskog zraka. Tijekom svog posjeta Lošinju boravila je u luksuznom hotelu Bellevue 5*, hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas.

Na svom blogu pointsandtravel.com prenosi dojmove o ljepotama uvale Čikat i ponudi lošinjskog Bellevuea te ističe zadivljujuće spa iskustvo zbog kojega je ovaj hotel nedavno proglašen dobitnikom Condé Nast Johansens nagrade za izvrsnost u kategoriji Best Destination Spa za 2018. godinu. Osim vrhunskom ponudom prvog 5* hotela na otoku, Lošinj ju je oduševio jedinstvenim postavom Muzeja Apoksiomena, otočkom restoranskom ponudom, a jednako snažan dojam na nju su ostavili otoci Ilovik i Cres te nadaleko poznata plaža Lubenice.

Samo u 2017. godini Cacinda Maloney posjetila je 32 zemlje svijeta, među kojima i Hrvatsku. Iako je kao travel blogerica posjetila neke od najatraktivnijih svjetskih destinacija - Machu Pichu, Meksiko, Costa Ricu, Grčku, otočje Galapagos - ljepote cresko-lošinjskog arhipelaga i premium ponuda hotela Bellevue uvrstili su Hrvatsku u njezinu listu željenih putovanja u ovoj godini. 

Hotel Bellevue 5* dio je hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas te omiljeni odabir brojnih stranih i domaćih gostiju koji su ovaj hotel proglasili najboljim hrvatskim hotelom te najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj na TripAdvisoru u 2017. godini. 


 

Ostale vijesti