Adria Hotel Forum: “Investicije u hotelskoj industriji; uspješni modeli”

Slika /arhiva/AHF2014-L.JPG

Treće izdanje Adria Hotel Foruma, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Grada Zagreba, ima za temu “Investicije u hotelskoj industriji; uspješni modeli” (11.-12. veljače 2015.).
Adria Hotel Forum organiziran je u partnerstvu s Udruženjem poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Horwath HTL-om i Glion Institue of Higher Education. 

U protekle dvije godine, na Adria Hotel Forumu raspravljalo se o trendovima u svijetu, mogućnostima koje Hrvatske nudi i elementima za koje inozemni ulagači smatraju da se trebaju promijeniti kako bi Hrvatska postala konkurentna za nova ulaganja.

U ovoj će godini temeljna rasprava biti usmjerena na modele koje su destinacije/zemlje primijenile kako bi potaknule rast i ulaganja te koje od njih Hrvatska može primijeniti kako bi postala konkurentna na međunarodnoj turističkoj sceni.

Adria Hotel Forum po drugi put organizira i ASIC/ Adria Student Innovation Contest, kako bi potaknuo i mlade aktere hotelske industrije na promišljanje o budućnosti turizma u Hrvatskoj i regiji i prezentaciju svojih inovativnih ideja poslovnom svijetu u kojem će djelovati. Tema ovogodišnjeg drugog natječaja je Novi hotelski koncept. ASIC se provodi u suradnji s 21 regionalnim fakultetom i 3 studentske organizacije, a prva nagrada je odlazak na trodnevno putovanje u Amsterdam.

www.adria-forum.eu



Najave