Predstavljanje turističke ponude Daruvar-Papuk

Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar-Papuk organiziraju predstavljanje turističke ponude destinacije Cvjetnom trgu u Zagrebu (subota, 24. 10. 2015. od 8.00 do 21.00), gdje će se predstaviti turistički ponuđači na 14 štandova.

Daruvarske toplice - Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park "Aquae Balissae" će predstavljati našu najstariju tradiciju, a to su termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana, zatim bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavit će članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima, također će u ponuditi biti i kuhano vino, dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponuda jedinstvenih sireva Biogal sirena i OPG-a Jareš te ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.

Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Vončina svojim domaćim džemovima, pekmezima, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire i daruvarske likere, a Ekonomska i turistička škola Daruvar će predstaviti Slatke suvenire koje sami rade i za koje su osvojili međunarodno priznanje u 2015. godini, dok će udruga Korak dalje svim zainteresiranima ponuditi unikatne rukotvorine svojih članova.

Sve prisutne na Cvjetnom trgu, od 10.00-16.00 sati zabavljat će tamburaši KUD-a "Kamen" Sirač koji će kroz pjesmu predstaviti i etno tradiciju te kulturno nasljeđe destinacije.



Najave