Kraj kolovoza rezerviran za Špancirfest

Špancirfest se ove godine odražava od 21. do 30. kolovoza, pod novim sloganom „Pokreni svoju kreativnost“. To je zapravo i poruka svim mladim, talentiranim umjetnicima -poduzetnicima s područja kreativnih i kulturnih industrija, da još više razmišljaju tržišno, s obzirom da uz njih stoji vrhunski turistički brend.

U posljednjih nekoliko godina, Špancirfest se produkcijski i sadržajno uzdigao na visoku razinu te je njegov glazbeni i općenito izvođački program najvažnija hrvatska festivalska točka kraja ljeta.

Ove godine program se odvija na tri glazbene pozornice, na glavnoj pozornici Stari grad nastupaju, između ostalih, Mando Diao, Parov Stelar Band, Gogol Bordello, Dubioza Kolektiv, Bajaga i instruktori, S.A.R.S., Edo Maajka.

Otvara se i nova koncertna pozornica, kod vile Bedeković, na kojoj je osmišljen program za glazbene „sladokusce“, a nastupit će Maksim Mrvica, Rundek Cargo Trio, Massimo i Matija Dedić, Josipa Lisac, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić te Amira Medunjanin.

Na pozornici Stančićev trg nastupit će, između ostalih, Nouvelle Vague, Rachid Taha, Detour, Rambo Amadeus, Pankrti.

Osim glazbenog programa, na Špancirfestu nudi i niz drugih sadržaja, kreativnih radionica za najmlađe, u sklopu već poznatog Parka kreative, bit će tu i radionice za odrasle, Vinski grad, Uska ulica napučena mladih umjetnicima, ali i izuzetno atraktivan ulični program, srce i duša Špancirfesta.

www.spancirfest.com
https://www.facebook.com/spancirfest?fref=ts
https://www.youtube.com/user/spancirfest1



Pisane vijesti