Za golf u Istri ponude Dražena Ladića i Golf kluba Novigrad

Dvije ponude - Golf kluba Novigrad d.o.o. i Dražena Ladića – javno su otvorene danas u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka  pristigle na međunarodni natječaj za ustupanje projekta izgradnje i gospodarskog korištenja golf igrališta na lokaciji «Marlera» u općini Ližnjan.

Natječaj je Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka objavilo 20. travnja 2004. godine na temelju Programa razvitka golfa kao elementa razvojne strategije hrvatskog turizma te Ugovora o konzorciju za realizaciju ovog projekta.

Natječajnu dokumentaciju u roku je podiglo pet zainteresiranih, dok su do zaključenja pristigle dvije ponude koje su otvorene uz prisutstvo javnog bilježnika i nazočnost pomoćnika ministra za razvoj turizma Roberta Pendea, predstavnika Konzorcija za realizaciju projekta gradnje golf igrališta Veljka Ostojića i načelnika općine Ližnjan Srećka Ševrljice.

Odluku o izboru najboljeg ponuđača treba donijeti najkasnije u roku od 45 dana od otvaranja ponuda, dakle, do 29. srpnja ove godine. U tom vremenu osim analize dokumentacije bit će obavljeni dodatni razgovori s ponuditeljima, a u procjeni ponuda sudjeluju vrsni stručnjaci i poznavatelji golfa u Republici Hrvatskoj.



Pisane vijesti