Konferencija za novinare: “Podrška razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“

POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom otvaranja javne rasprave za javni poziv “Podrška razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“, vrijedan 300 milijuna kuna, koji će ovom prigodom službeno predstaviti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te ministar turizma Darko Lorencin.

Konferencija za novinare održat će se u utorak 2. lipnja 2015. godine, u 12.00 sati, u Ministarstvu poduzetništva i obrta (soba 233), Ulica grada Vukovara 78, Zagreb).

Natječaj se provodi u sklopu operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. koji se financira sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a bespovratna sredstva dodjeljuju se za izgradnju ugostiteljskih objekata, rekonstrukciju postojećih građevina u ugostiteljske objekte, obnovu i održavanje postojećih ugostiteljskih objekata čime se dostiže kategorija 3, 4 ili 5 zvjezdica te za izgradnju i realizaciju dodatnih sadržaja novih ili postojećih ugostiteljskih objekata koji će doprinijeti produljenju turističke sezone i atraktivnosti ponude određene destinacije.

U nastavku dana, ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na prigodnoj svečanosti povodom završetka radova na izgradnju mini golf terena pored gradskih bazena „Marija Ružić“ u Čakovcu (Športska ulica 2). Uz ministra Lorencina , na svečanosti, koja počinje u 18.00 sati. sudjelovat će gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač te predstavnik izvođača City Golf Europe AB. Projekt je sufinanciralo Ministarstvo turizma iz programa Fond za razvoj turizma 2014. iznosom od 500 tisuća kuna.



Najave