Valamar prikuplja prijave za odmor djece na moru i projekte zaštite Jadrana

Hotelsko-turistička kompanija Valamar Riviera natječajem do 19. travnja poziva javne institucije, ustanove i registrirane udruge sa sjedištem u Hrvatskoj da prijave svoje projekte za dva nacionalna programa donacija za djecu "Tisuću dana na Jadranskom moru" i zaštitu Jadrana "Volimo Jadransko more", izvijestili su u petak iz te kompanije.

Riječ je o programima donacija koje Valamar provodi drugu godinu u sklopu društveno odgovornog poslovanja, pri čemu u sklopu programa "Tisuću dana na Jadranskom moru" omogućava ukupno tisuću dana boravka u svojim objektima na Jadranu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, djecu s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio.

Iz Valamara napominju da ove godine prednost imaju djeca koja nikada nisu ljetovala na Jadranskom moru, dok u sklopu drugog programa "Volimo Jadransko more" traže ekološke projekte namijenjene zaštiti i očuvanju Jadranskog mora i priobalja te podizanju svijesti o važnosti očuvanja okoliša unutar zajednice.

(Hina)



Pisane vijesti