Ponuda otoka Krka na sajmu CMT u Stuttgartu

Turistička zajednica otoka Krka sudjeluje na najposjećenijem europskom sajmu za kampove CMT – Stuttgart (17.-25. 1. 2015.).

Ovogodišnji sajam koji je okupio i ljubitelje wellnessa, pješačenja i biciklizma ima prijavljenih više od 1900 izlagača iz cijeloga svijeta, a prema zadnjim informacijama po broju posjetitelja premašiti će lanjskih 245.000 posjetitelja.

TZ otoka  Krka, u suradnji  s 12 kampova predstavila je ponudu kampova na svojemu štandu u sklopu štanda Kvarnera koji je ove godine s posebnom ponudom imao status regije partnera.

Otok Krk, u trodnevnom je programu predstavio posebnu eno i gastro ponudu uz sudjelovanje konobe „Kuća krčkog pršuta“ i Udruge Žlahtina te KUD-a Punat i klape.

Njemački turisti sudjeluju s 29 posto u ukupnom prometu otoka  Krka, a najvećim dijelom zastupljeni su upravo u kampovima i u privatnom smještaju, pa je sudjelovanju na CMT sajmu posvećena velika pažnja, a posebno se prate i najave za predstojeću sezonu koja  bi prema očekivanjima  trebala biti uspješnija od lanjske.



Pisane vijesti