Hotel Alhambra novi član svjetskog udruženja malih luksuznih hotela

Lošinjski Boutique Hotel Alhambra, postao je članom prestižnog međunarodnog lanca Small Luxury Hotels of The World koji okuplja svega 520 malih luksuznih hotela koji svojom vrhunskom ponudom mogu zadovoljiti najzahtjevniju klijentelu

To je prvi hotel na Kvarneru i treći u Hrvatskoj koji je postao član ovog prestižnog hotelskog udruženja. Međunarodni lanac Small Luxury Hotels of the World okuplja 520 hotela u više od 80 zemalja i predstavlja najprepoznatljiviju robnu marku luksuznih hotela na svijetu. 

Hoteli koji žele postati članovi udruženja moraju biti prepoznatljivi po svom jedinstvenom stilu u kojima gosta čeka autentičan doživljaj. Svaki hotel je posebno odabran kako bi se istaknula njihova individualnost i karakter te zadržao najviši standard.

Boutique Hotel Alhambra, s vilom Augusta, bit će najluksuzniji hotel na Lošinju s luksuzno opremljenim sobama i suitevima (36 delux soba i 15 suiteva), restoranom, lounge barom, unutrašnjim bazenom, relax i spa zonom te privatnom plažom. Karakteristične Austro-Ugarske arhitekture i stoljetne tradicije Alhambra je mjesto gdje se duh vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i izvrsnom uslugom.

Radovi na rekonstrukciji hotela Alhambra i vile Augusta započeli su u studenome 2014. godine, a novoobnovljeni hotel svoja će vrata gostima otvoriti u srpnju ove godine. Vrijednost ove investicije kojem će se podići kategorija hotela s dvije na 5 zvjezdica procjenjuje se na iznos oko 20 milijuna eura.



Pisane vijesti