Advent u Crikvenici

Pred nama je još jedan veseli adventski vikend u Crikvenici, i to u znaku sv. Nikole. Zabava počinje već u petak, 5. prosinca, kada će u jutarnjim satima sv. Nikola posjetiti škole i vrtiće na crikveničkoj rivijeri. U 16 će sati Adventski park u Crikvenici ukrasiti vrijedni i maštoviti mališani, i to ukrasima koje su sami izradili, a potom će zasvirati i zapjevati Gradski zbor "Raspjevani slavuji" i dječji bend "Jao...ups". Bit će to topla i radosna dobrodošlica sv. Nikoli.

U subotu, 6. prosinca, blagdansko raspoloženje započinje već ujutro. Na Veloj paladi u Crikvenici će u 9 h ribari pržiti ribice, a u Adventskome parku posjetitelje čekaju slatka i mirisna iznenađenja na Sajmu kolača. U 10 h će se ispred parka zaustaviti veseli vlakić, a djeca će sve do 12 sati moći uživati u besplatnoj vožnji ulicama grada i druženju sa sv. Nikolom.

Adventska događanja će nam uljepšati i nedjelju, a u centru pažnje će također biti mališani. Tako će u 11 h na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici početi zabavni program "Mali vatrogasci". Veselite se s nama na "Adventu u Crikvenici"! Bogati program, kuhano vino i božićne delicije vas čekaju sve do 30. prosinca, kada ćemo zajednički dočekati Staru godinu uz "Belfast Food" i lampione dobrih želja!

TZ Crikvenica



Najave