Predstavljena TZ otoka Krka u Lendavi

Proteklog vikenda TZ otoka Krka sudjelovala je na IX. Hrvatskom balu  u Lendavi (Slovenija), u organizaciji Hrvatskog kutlrunog društva Pomurje, održanom u hotelu Lipa s oko 200 uzvanika.

Turističku zajednicu otoka Krka predstavljali su načelnik općine Punat Marinko Žic, direktorica TZ otoka Majda Šale, gradonačelnik grada Krka Darijo Vasilić i direktorica TZ grada Krka Nataša Jurina te predstavnici gospodarstva Tanja Frančišković iz tvrtke Hoteli Krk i Dražen Lesica iz restorana Rivica. Delegaciju je primio i župan Lendave mag. Anton Balažek i podžupan Stanislav Gjerkeš sa suradnicima.

Turistička zajednica otoka Krka predstavila se u samom središtu grada Lendave, uz sudjelovanje klape Tramuntana te predstavnika KUD Punat iz Punta te su tom priulikom na štandu podijeljeni promotivni materijali otoka Krka. Klapa Tramuntana bila je zadužena za zabavni dio, a bogate nagrade čiji su sponzori bili Hoteli Krk, Camping Glavotok, konoba Galija, Turistička agencija Aurea, restoran Rivica, hoteli Njivice i Punat i Udruga Žlahtina - dodijeljene su na tomboli.



Pisane vijesti