Suradnja Gulliver travela i Pacific Worlda u MICE segmentu

Dubrovačka i jedna od većih hrvatskih destinacijskih menadžment kompanija Gulliver travel potpisala je ugovor o suradnji s jednom od vodećih svjetskih kompanija u kongresnom poslovanju Pacific World koja time svoj poslovanje širi na Hrvatsku kao rastuću kongresnu destinaciju.

Iz Gulliver travela ističu da su i oni time proširili područje svog poslovanja obuhvativši sve segmente MICE ponude (meetings, incentives, congresses, events - sastanci, nagradna putovanja, kongresi, događanja) te će slijedom spomenute suradnje nastupati i pod nazivom Pacific World Croatia.

Za Hrvatsku kao destinaciju to znači otvaranje prema agencijama i poslovnim klijentima Pacific Worlda diljem svijeta iz različitih branši, od farmaceutske do auto industrije, a kroz njihovu mrežu i zajedničke nastupe na sajmovima Hrvatsku će predstavljati kao uzbudljivo mediteransko odredište s nizom različitih mogućnosti, napominju iz Gulliver travela.

Od toga se očekuju i bolji prodajni rezultati, a predsjednik Uprave Gulliver travela Goran Hrnić vjeruje i da će tim udruživanjem napraviti dodatni iskorak u kongresnom turizmu, čemu se nada i direktor strateškog razvoja Pacific Worlda Harsha Krishnan.

(Hina)



Pisane vijesti