Nastavlja se program edukacija u organizaciji Hrvatske turističke zajednice

Hrvatska turistička zajednica krajem rujna nastavlja s programom edukacije namijenjene sustavu turističkih zajednica te javnom i privatnom turističkom sektoru.

U suradnji s tvrtkama Janus Pim i Algebra, HTZ provodi specijalizirane obrazovne programe podijeljene u tri područja edukacije pomoću kojih će sudionici predavanja dobiti teorijska i praktična znanja o načinima poboljšanja aktivnosti vezanih uz sve elemente marketinga.

Nakon 22 održana seminara, program edukacije nastavlja se u razdoblju rujan - studeni na devet predviđenih lokacija (Zagreb, Osijek, Pula/Opatija, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Daruvar i Tuhelj) i to iz tri područja edukacije: Internet marketing, razvoj DMO i razvoj posebnih oblika turizma.

Predavanja se odvijaju od 10.00 do 16.00 sati, broj mjesta je ograničen, a kotizacija se ne naplaćuje.Zainteresirani se mogu dodatno informirati i prijaviti putem aplikacije na Internet stranicama Hrvatske turističke zajednice.

HTZ ovim putem dodatno poziva predstavnike turističkih zajednica i javnog i privatnog turističkog sektora da iskoriste mogućnost besplatne edukacije te poboljšaju svoja praktična znanja i vještine s ciljem njihove neposredne primjene za poboljšanje poslovanja.



Pisane vijesti