Najavljen 2. Rijeka Nautic Show

Potpisivanjem sporazuma o suradnji između tvrtke ACI d.d. i Grada Rijeke, prije dva dana, te ugovora o sponzorstvu između ACI-ja i organizatora sajma - Zajednice tehničke kulture Rijeka, najavljen je 2. Rijeka Nautic Show, što će se ove godine održati u samom središtu grada od 26. do 28. rujna 2014.

ACI je najveći sustav marina na Mediteranu koji više od 30 godina uspješno posluje na nautičkom tržištu. Osim što će financijski poduprijeti organizaciju sajma, svojim iskustvom u organizaciji velikih nautičkih događanja i brojnim kontaktima, bit će i važan organizacijski partner i promotor sajma. Najavljeni su i brojni prateći sadržaji za izlagače i posjetitelje, među kojima treba istaknuti demonstraciju ronjenja udruge Nemo Adria u velikom bazenu koji će za tu prigodu biti postavljen u sklopu sajma. 

Sajam je namijenjen svim zaljubljenicima u more, a naročito poslovnim subjektima koji su svojom proizvodnjom, ponudom ili uslugom vezani ili upućeni na nautički sektor.

Grad Rijeka glavni je pokrovitelj Rijeka Nautic Showa i nositelj organizacijskih aktivnosti, a uz Zajednicu tehničke kulture Rijeka, suorganizator sajma je i Lučka uprava Rijeka.

Na prošlogodišnjem 1. Rijeka Nautic Showu sudjelovalo je više od pedeset izlagača i trideset inovatora iz nautičkog sektora koji su predstavili tridesetak plovila, brodske motore i opremu svjetskih proizvođača, a sajam je posjetilo oko pet tisuća građana.



Pisane vijesti