Prvi gosti u prvom lošinjskom hotelu s pet zvjezdica Bellevueu

Prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, Hotel Bellevue, nakon temeljite rekonstrukcije otvoren je proteklog vikenda primivši i prvih 100-ak gostiju, a slijedom dobrih najava Jadranka grupa u sklopu koje posluje očekuje da će taj hotel imati dobru popunjenost, doznaje se danas iz Jadranke.

U rekonstrukciju tog hotela na razinu pet zvjezdica Jadranka je uložila više od 50 milijuna eura, što je do sada njihova najveća pojedinačna investicija čime su ujedno počeli i investicijski ciklus u zoni Čikat koja treba postati najluksuznija zona i okosnica cjelogodišnjeg turizma otoka.

Hotel Bellevue dio je Jadrankinog brenda Lošinj Hotels & Villas, a iz njihovih Odnosa s javnošću posebno ističu i što su među prvim gostima i 'stari' gosti tog hotela, Slovenci, koji u taj hotel redovno dolaze skoro 20 godina i koji su oduševljeni s onim što ih je dočekalo.

Hotel Bellevue radit će cijelu godinu nudeći smještaj u ukupno 185 soba i 21 apartmanu te brojne druge sadržaje i usluge poput unutarnjeg i vanjskog bazena, barove i restorane s biranom ponudom hrane i vina, prijevoz gostiju posebnim avionom, posebno koncipirane SPA Clinic La Vie en Rose, zimski vrt i drugo.

Novo arhitektonsko rješenje Hotela Bellevue rezultat je rada studija Rusan Arhitektura iz Zagreba, dizajn soba radila je tvrtka Arta-Projektiranja, rasvjetu Dean Skira, hortikulturu tvrtka Dionaea vrtovi, dok je izvođač građevinskih radova bila tvrtka Radnik Križevci.

(Hina)



Pisane vijesti