Otvoren obnovljeni hotel Park Plaza Belvedere

Hotel Park Plaza Belvedere u Medulinu, u čije je obnovu utrošeno oko 17 milijuna eura, otvoren je u nedjelju 15. lipnja te je primio prvo goste, izvijestila je pulska hotelsko-turistička tvrtka Arenaturist.

U hotelu kategoriziranom s 4 zvjezdice, kompletno je renovirano svih 427 suvremeno opremljenih soba, veliki restoran s vanjskom terasom i pogledom na more, recepcija, ulazni hol, lobby & aperitiv bar, sale za sastanke s kapacitetima od 30 do 150 sjedećih mjesta te kino dvorana sa 60 mjesta te vanjski bazen s morskom vodom.

Hotel ima i novi spa i wellness centar s grijanim unutarnjim bazenom s morskom vodom, whirlpoolom, saunama, prostorima za  tradicionalne i sportske masaže, relax zonom, beauty centrom, fitnessom i teretanom za profesionalne sportaše. Sportski sadržaji hotela između ostalog obuhvaćaju 6 travnatih nogometnih igrališta, tenis terene, odbojku na pijesku te atletsku stazu s četiri trake i bacališta. Kao i u svim Park Plaza hotelima i u ovom je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi internet.

Ovom investicijom hotel postaje oaza za obitelji s djecom u ljetnoj sezoni, dok će u zimskom periodu te predsezoni biti mjesto okupljanja poznatih sportaša, prvenstveno nogometaša i atletičara zahvaljujući svojim brojnim sportskim i wellness sadržajima. Medulin time postaje još atraktivnija „sport & leisure“ turističko odredište, a Arenaturist u špicu ljetne sezone ulazi s više od tisuću novoobnovljenih soba i apartmana kategoriziranih s 4 zvjezdice.



Pisane vijesti