Predstavljen turistički portal "Total Inland Dalmatia"

Novi turistički portal "Total Inland Dalmatia" od danas predstavlja bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore. Riječ je o projektu koji je dobio potporu Ministarstva turizma kroz program ''Inovativni turizam'', a inicijatori su mu engleski bloger Paul Bradbury i Turistička zajednica grada Sinja. Nakon portala "Total Hvar" i "Total Split" Paul Bradbury otkrio je bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore te došao na ideju o osnivanju portala ''Total Inland Dalmatia''. Na tom novom portalu blogeri će objavljivati nekoliko kvalitetnih članaka dnevno. Očekuje se oko četiri tisuće članaka godišnje na engleskom jeziku. U njima će se moći pročitati detaljne informacije i zanimljivosti o lokacijama s područja Dalmatinske zagore te informacije o događanjima.

Novi turistički portal "Total Inland Dalmatia" od danas predstavlja bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore. Riječ je o projektu koji je dobio potporu Ministarstva turizma kroz program ''Inovativni turizam'', a inicijatori su mu engleski bloger Paul Bradbury i Turistička zajednica grada Sinja.

Nakon portala "Total Hvar" i "Total Split" Paul Bradbury otkrio je bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore te došao na ideju o osnivanju portala ''Total Inland Dalmatia''.

Na tom novom portalu blogeri će objavljivati nekoliko kvalitetnih članaka dnevno. Očekuje se oko četiri tisuće članaka godišnje na engleskom jeziku. U njima će se moći pročitati detaljne informacije i zanimljivosti o lokacijama s područja Dalmatinske zagore te informacije o događanjima.

Cilj projekta je unapređenje ukupne turističko-ugostiteljske ponude Dalmatinske zagore kreiranjem i provedbom aktivnosti koje će pozicionirati gradove Sinj, Vrliku, Drniš, Dugopolje, Trilj, Imotski, Knin i Vrgorac te ostale tamošnje krajeve kao poželjna odredišta.

Engleski bloger Paul Bradbury, koji posljednjih deset godina živi u Jelsi na otoku Hvaru, ističe kako je ovo fantastična prilika za promoviranje "predivne Zagore kao još jednog aduta bogatstvu turističke ponude srednje Dalmacije".

"Sinjska alka me oduševila. To je jedan od najimpresivnijih događaja kojeg sam vidio u ukupno 91 državi koju sam proputovao. Veslačka regata na Peruči, također, ali i rimski ostaci u Gardunu i 600 godina stari mlinovi u Grabu, čarobna rijeka Cetina i još mnogo toga, a samo sat vremena udaljenosti od mora. Takve sam divote morao tekstovima prenijeti ljudima", rekao je Bradbury.

(Hina)



Pisane vijesti