Prva godišnjica prvog hrvatskog online magazina o turizmu i putovanjima

Labin i Rabac, otok Lošinj i Opatija samo su neke od tema novog, šestog broja tipTravel magazina, čijim je izlaskom obilježena prva godišnjica prvog hrvatskog digitalnog magazina o turizmu i putovanjima. TipTravel magazine je namijenjen domaćim i stranim turistima, strancima koji žive u Hrvatskoj, Hrvatima u inozemstvu te suvremenim putnicima i svim ljubiteljima putovanja. U njegovoj pripremi sudjeluje profesionalni tim sastavljen od turističkih novinara i fotografa, turističkih djelatnika, iskusnih putnika i avanturista.

U novom su broju predstavljeni i Sv. Nedelja i Sv. Ivan Zelina, događanja među zagorskim 'bregima' i u Zagrebu te kontinentalni gradovi Sisak, Daruvar i Đurđevac, nedaleko kojeg je i "hrvatska pustinja".

Od inozemnih destinacija, tipTravel magazine u ovom broju vodi u Amsterdam te, u suradnji s partnerima, donosi ulaznice za ljetne festivale i predstave u Hrvatskoj (str. 102-105), vodiče/knjige (str. 100-101) te popust od 10 posto na sve pakete za spektakularni Dinner in the Sky® (str. 48), koji će u Zagrebu biti održan od 11. do 15. lipnja 2014. godine.

Novi broj donosi i intervju s predsjednikom Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela (OMH), Šimom Klarićem, a od UNESCO-ove baštine ovog puta predstavlja Dioklecijanov Split. U magazinu se nalaze i najave događanja i manifestacija u hrvatskim odredištima koje tijekom lipnja i srpnja ne bi trebalo propustiti.

Magazin (www.tiptravelmagazine.com) izlazi svaka dva mjeseca u hrvatskom i engleskom izdanju, besplatan je te se, osim na platformi Issuu.com, nalazi i na iOS Newsstand aplikaciji putem koje je omogućeno besplatno preuzimanje svih brojeva magazina na oba jezika, dodatna interaktivnost te veći doživljaj čitanja, a dovoljno je u AppStore upisati "tiptravel".



Pisane vijesti