Predstavljanje Kvarnera u sklopu sastanka belgijskog udruženja autobusera FBAA

Turistička zajednica Kvarnera je jučer u Bruxellesu, predstavila turističku ponudu regije Kvarner. U suradnji s predstavništvom HTZ-a u Belgiji, TZ Kvarnera, kao jednoj od najvažnijih autobuserskih hrvatskih destinacija s brojnim, specifičnim prednostima, pružena je prilika da se predstavi belgijskom udruženju autobusera FBAA, u sklopu održavanja njihove godišnje generalne skupštine.

Uvodno je nazočne pozdravio direktor predstavništva HTZ-a, Ivan Novak, nakon čega je turističku ponudu Kvarnera predstavila savjetnicca u TZ Kvarnera Vlasta Mastrović, s naglaskom na opću ponudu i na hotelske kapacitete zanimljive autobuserima, te izletničke mogućnosti destinacije.

Uslijedila su i pojedinačna predstavljanja hotelijera, koje su belgijski autobuseri posebno tražili, a druženje i razmjena poslovnih informacija nastavljena je i tijekom ručka, koji je organizirala TZ Kvarnera u suradnji s predstavništvom HTZ-a u Belgiji.

Predstavnici autobuserskih tvrtki iskazali su interes za Kvarnerom, uz pitanja i komentare o zakonskoj regulativi koja je, ulaskom Hrvatske u EU, otežala i poskupjela autobuserskim grupama ulazak u Hrvatsku te su apelirali na iznalaženje rješenja.

 



Pisane vijesti