Spa&Sport Resort Sveti Martin prvi certificirani Adria Bike Hotel

Danas je u Spa&Sport Resortu Sveti Martin održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen dugo planirani projekt "Adria Bike Hotels", namijenjen podizanju biciklističkog standarda u županiji, ali i šire.

Adria Bike Hotel licenca, čiji je od danas Spa&Sport Resort Sveti Martin vlasnik, brine se za standard i novu kvalitetu usluge, što uključuje najam bicikla i opreme, praonicu, servisnu stanicu, vođene biciklističke ture, čuvano spremište bicikla te vlastitu GPS navigaciju s uključenih više od 20 točaka koje će pomoći putnicima u upoznavanju najboljeg što regija pruža na 700 kilometara biciklističkih staza.

Projekt, pripreman više od šest mjeseci, podržala je lokalna zajednica, kao i Ministarstvo turizma, čiji je predstavnik Ivo Bašić istaknuo da je ova vrsta turizma u skladu sa Strategijom razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020. godine, dok je načelnik općine Franjo Makovec naglasio kako će lokalna samouprava nastaviti s potporom ovom i sličnim projektima.

Direktor prodaje i marketinga u toplicama Sveti Martin Dan Vidošević, kao i osnivač branda Adria Bike Hotels Hrvoje Šepić, očekuju nastavak brendiranja Međimurja i regije u cjelovitu biciklističku destinaciju, prepoznatljivu i po sloganu Toplica "Svijet zdravih užitaka". Uz Toplice Sveti Martin, u projekt Adria Bike Hotels uključeni su restorani Terbotz, Međimurski dvori i Kneja, vinarija Jakopić, vinska kuća Hažić te Accredo sportski centar.



Pisane vijesti