HTZ: Edukacije za predstavnike TZ te javnog i privatnog sektora

Hrvatska turistička zajednica, prema programu rada, započela je projekt obrazovanja djelatnika sustava turističkih zajednica i zaposlenika ostalih subjekata javnog i privatnog turističkog sektora. U ovoj godini su to edukacije o razvoju DMO, Internet marketingu i razvoju posebnih oblika turizma i proizvoda za tržišta posebnih interesa. U suradnji s tvrtkama Janus Pim i Algebra, HTZ će provesti specijalizirane obrazovne programe podijeljene u tri područja edukacije za stjecanje teorijskih i praktičnih znanja.

Edukacija je namijenjena rukovoditeljima i menadžerima u javnom i privatnom sektoru, višem i srednjem menadžmentu sustava turističkih zajednica te predstavnicima svih segmenata turističke industrije.

Prve edukacije za sustav TZ i ostale subjekte javnog i privatnog turističkog sektora s temama „Internet marketing“ i „Razvoj DMO“, započinju krajem svibnja, a edukacija „Razvoj selektivnih oblika turizma“ planirana je najesen.
Zainteresirani se mogu dodatno informirati i prijaviti putem aplikacije na Internet stranicama Hrvatske turističke zajednice.

HTZ dodatno poziva predstavnike turističkih zajednica i javnog i privatnog turističkog sektora da iskoriste mogućnost besplatne edukacije te poboljšaju svoja praktična znanja i vještine s ciljem njihove neposredne primjene za poboljšanje poslovanja.



Pisane vijesti