Gastro nedjelja: Fritaja od šparuga

Pred nama je primamljiva gastro nedjelja u Crikvenici. Trg Stjepana Radića će 4. svibnja postati prava kuhinja na otvorenom.

U 11 sati počet će se u velikoj tavi pripremati slasna Fritaja od šparuga. Crikveničani su na području rivijere nabrali ukupno tridesetak kg domaćih šparoga, koje će biti glavne nedjeljne gastro zvijezde. U pripremu fritaje će, uz 30 kg šparoga, biti utrošeno čak 1000 jaja, a ostali sastojci su maslinovo ulje, mladi luk, pršut i slanina. Ali, da bi crikvenička fritaja imala novi, svježiji i bogatiji okus i bila posebna, dodat će se i jedan tajni sastojak, koji ćemo otkriti tek na samome kušanju, oko 13 sati. Za sjajnu atmosferu i osmijeh na licu naših posjetitelja pobrinut će se glazbeni sastav "Arija".

Organizator zbivanja je "Krasnica" d.o.o. Rijeka, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice i grada Crikvenice.



Najave