Osam hotela iz Hrvatske s nagradama HolidayCheck Award 2014

Osam hotela u Hrvatskoj našlo se među 389 najpopularnijih hotela diljem svijeta koji su dobili nagrade HolidayCheck Award 2014 koje u različitim kategorijama temeljem recenzija i ocjena gostiju dodjeljuje istoimeni i jedan od vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja i smještaja HolidayCheck.com.

Popis nagrađenih hotela objavljen je ovih dana na tom portalu, a među osam hotela iz Hrvatske samo je jedan nagradu dobio u kategoriji 'Country's No.1'  Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru, dok su najviše nagrada HolidayChecka, četiri, hrvatski hoteli dobili u kategoriji 'beach holiday' (odmor uz plažu).

To su tri hotela iz Valamar grupacije Koralj Romantic na Krku, Sanfior u Rapcu i Zagreb u Poreču, te Bretanide Sport&Wellness Resort iz Bola na otoku Braču.

Dva su hotela dobila nagradu u kategoriji 'couples' (popularni među parovima), i to Falkensteinerov Hotel Adriana u Zadru te malološinjski Wellness Hotel Aurora, čija je direktorica Snježana Baljak u povodu toga istaknula da ih sve nagrade motiviraju da nastave biti kreativni, kvalitetni i jedinstveni u svojoj ponudi.

S obzirom da imaju velik broj stalnih gostiju koji dolaze u paru, nastoje uvijek za njih pripremiti neko novo iskustvo što oni cijene i zbog čega se rado vraćaju, poneki već i 30. godinu za redom, kaže Baljak.

Uz te, nagradu HolidayCheck Award 2014 dobio je još jedan hotel u Hrvatskoj, Falkensteinerov Family Hotel Diadora u Petrčanima kod Zadra, i to kao jedini iz Hrvatske u kategoriji 'family' (obitelj), dok u još dvije kategorije za te nagrade 'city trip' (gradski hotel) i 'spa' nije bilo nagrada za hotele iz Hrvatske.

Za ovogodišnje nagrade za najpopularnije hotele u svijetu HolidayCheck je u obzir uzeo mišljenja i recenzije više od 980 tisuća hotelskih gostiju.

Portal HolidayCheck mjesečno posjeti 20 do 30 milijuna jedinstvenih korisnika koji napišu oko 10 milijuna komentara i recenzija o odredištima i smještaju. (Hina)



Pisane vijesti