Projektna radionica: Turizam i Strukturni fondovi EU

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organiziraju radionicu o turističkim projektima pod nazivom „Korištenje Strukturnih i investicijskih fondova EU za cjeloviti razvoj atraktivne turističke destinacije“ (Otočac, petak, 7. 3. 2014. od 9.00 sati).

Cilj radionice je okupiti dionike s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije kako bi ih  detaljnije savjetovali o mogućnostima sufinanciranja projekata u turizmu iz Strukturnih i investicijskih fondova EU te potakli raspravu o mogućnostima razvoja turizma u dvije županije. Radionica je zamišljena kao mjesto interakcije potencijalnih nositelja projekata javne turističke infrastrukture i nositelja privatnih inicijativa.

Radionica je organizirana u sklopu partnerskog projekta Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU i UNDP-a „Priprema temelja za korištenje sredstava iz fondova Europske unije: Stvaranje baze projektnih ideja za slabije razvijena područja Republike Hrvatske“.



Najave