Izložba „Turistički vlakovi kroz Zagrebačku županiju“

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na otvorenje zajedničke izložbe TZ Zagrebačke županije i HŽ Putničkog prijevoza pod nazivom „Turistički vlakovi kroz Zagrebačku županiju“ (utorak, 25. 2. 2014. u 19 sati, u galeriji U predvorju HŽ Infrastruktura, Antuna Mihanovića 12, Zagreb).

Ideja i organizacija izložbe potaknuta je ulogom željezničkog prometa u funkciji  poticanja turizma i obogaćivanja turističke ponude i promocije, a nastavak je dugogodišnje dobre suradnje TZ Zagrebačke županije, sustava turističkih zajednica županije i Hrvatskih željeznica.

Nastojeći putovanje pretvoriti u turistički doživljaj te obogatiti turističku ponudu organizirane su vožnje vlakova na brojne manifestacije i događanja u Zagrebačkoj županiji: "Oblizek Express" na Festival slastica u Križu, „Bučko Express“ na Bučijadu u Ivanić-Gradu", „Potepuh" na manifestaciju Kaj su jeli naši stari u Vrbovcu te niz drugih.

Izložba daje pregled tih organiziranih vožnji vlakova, uz fotografije i plakate manifestacija. Izložba je otvorena do 25. ožujka 2014.



Najave