Završio kongres mreže putničkih agencija Lufthansa City centar

U Dubrovniku je danas završio kongres globalne mreže putničkih agencija Lufthansa City centar, čiji su domaćini bili Hrvatska turistička Zajednica te turističke zajednice dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Tim povodom je u Hotelu Radisson Blue u Orašcu održana konferencija za novinare na kojoj su govorili čelni ljudi Lufhanse City Centar Klaus Henschel i Hasso von During i izrazli zadovoljstvo uspješno organiziranom konferencijom.

"Naše udruženje teži visokoj kvaliteti pružanja usluga klijentima, a naša mreža od 650 agencija u preko 80 zemalja na pet kontinenata zapravo je jedan od najvećih franšiznih mreža na svijetu", istaknuli su.

Direktor Udruženja Klaus Henschel kazao je kako ovakva godišnja okupljanja izrazito doprinose kvaliteti posla i međusobnih partnerskih odnosa, a ovogodišnja tema okupljanja dala je svojevrstan panoramski pogled na tržišne trendove te nove izazove i mogućnosti za razvoj.

Moto ovogodišnje dubrovačke konferencije bio je "Beyond 360", a ovo je drugi veliki skup nakon konvencije britanskog udruženja putničkih agencija ABTA koji je nepunih mjesec dana organiziran u Dubrovniku. (Hina)



Pisane vijesti