Započeo skup Lufthanse City Center sa sudionicima iz 80 zemalja

Kongres globalne mreže putničke agencije Lufthansa City Center, koji je danas započeo u Dubrovniku, okupio je rekordan broj od više od pet stotina sudionika, voditelja i vlasnika poslovnica franšizne mreže LCC-a iz 80 zemalja svijeta.

Domaćini skupa su Hrvatska turistička zajednica i turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika.

Optimalna povezanost i kratka udaljenost, kao i izvrsna infrastruktura koja omogućuje održavanje konvencija i skupova, presudili su u odabiru Dubrovnika kao domaćina ovog prestižnog skupa, ističu iz dubrovačke Turističke zajednice.

Ovo je nakon kongresa britanskih putničkih agencija - ABTA, drugi značajan turistički skup koji se u nepunih mjesec dana održava u Dubrovniku.

Moto ovogodišnje konvencije je "Beyond 360°", a cilj je pogled trendova na tržištu, novi izazovi te mogućnosti za razvoj industrije putovanja.

Uz radni dio sudionici kongresa imat će mogućnost upoznati Dubrovnik i županiju kroz više tematskih tura i zanimljivih aktivnosti.

Lufthansa City Center osnovan je 1991. godine i danas okuplja 650 putničkih agencija u više od 85 zemalja svijeta.
(Hina)

 



Pisane vijesti