U Iloku, usred vinograda otvorena višenamjenska dvorana "Princeps"

Prošli tjedan, uoči vikenda, svečano je u Iloku otvorena nova dvorana "Princeps" namijenjena održavanju većih događanja, od koncerata, skupova, do raznih svečanosti i to u sklopu ladanjskog imanja dvorca "Principovac" Iločkih podruma, u vinogradima ponad Iloka.

Ovime su Ilok, ali i Vukovarsko-srijemska županija, unaprijedili svoje kapacitete za održavanje različitih većih događanja, u jedinstvenom ambijentu "na vrhu Srijema", a "kumovali" su članovi popularne  grupe Colonia, Indira Vladić i Tomislav Jelić koji i inače rado dolaze u Ilok.

Turistički kompleks Principovac, u vlasništvu Iločkih podruma, pored apartmana, restorana, caffe wine bara i vidikovca, golf vježbališta, tenis terena i drugog, ovom dvoranom zaokružio je i proširio ponudu i povisio standarde kako bi zadovoljio postojeću te privukao novu klijentelu ovakvim ugostiteljsko-turističkim sadržajima, odlično uklopljenim uz vrhunska iločka vina.

Dvorana "Princeps" iskoristiva je na različite načine te se može prilagođavati vrsti događanja i željama klijenata. Maksimalni kapacitet za događanja poput kongresa i stručnih skupova je 500 do 600 osoba, dok se svečani, koncertni ili svadbeni postavi mogu raditi za oko 450 do 500 uzvanika.



Pisane vijesti