Ministar turizma Darko Lorencin na Weekend Media Festivalu

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na Weekend Media Festivalu kao jedan od sugovornika na okruglom stolu (panelu) pod radnim nazivom „If You haven't Been to Croatia, You're F***ing Idiot“. Osim ministra, sugovornici na panelu će biti i Meri Matešić (direktorica Glavnog ureda HTZ-a), Tomislav Popović (Maistra), Željko Kukurin (Istraturist) i Peter Radovich Jr (CBS, USA), dok će moderator panela biti Romina Knežić (Nova TV).

(21. rujna 2013. u 11.15 sati, stara TDR-ova tvornica u Rovinju, Obala V. Nazora 1)

Glavna tema okruglog stola usko je vezana uz turizam u Hrvatskoj te će se govoriti o Strategiji razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine, Strateškom marketinškom planu, komunikacijskoj strategiji u turizmu, inozemnoj promociji i ulozi medija u procesu promocije, ali i o sadašnjim rezultatima i trendovima. Također, sugovornici će raspravljati o dojmu koji Hrvatska kao domaćin ostavlja svojim gostima i odgovarati na brojna druga zanimljiva pitanja o destinacijama i turističkoj ponudi.

Weekend Media Festival (WMF) festival je medija, kreativnosti i novih poslovnih modela te mjesto okupljanja brojnih profesionalaca koji razmjenjuju informacije i ideje. Ovogodišnji WMF šesti je po redu i održava se od 19. do 22. rujna u Rovinju.



Najave