Otvorene on line prijave za Dane hrvatskog turizma 2013.

Od ponedjeljka, 9. rujna 2013., omogućene su on line prijave za ovogodišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika Dani hrvatskog turizma 2013., koji se 24. i 25. listopada održavaju u Zadru, u Falkensteiner Hotels & Residences, Punta Skala. Na najvećem skupu turističkih djelatnika u Hrvatskoj, i ove će godine biti održan niz stručnih skupova, tematskih sjednica i radionica na kojima će domaći i strani stručnjaci raspravljati o hrvatskom turizmu te ocijeniti izazovnu, ali istovremeno i vrlo uspješnu turističku 2013. godinu. Također, na skupu će se raspravljati o perspektivama hrvatskog turizma, s naglaskom na promociju i razvoj glavnih turističkih proizvoda, u okviru čega će biti predstavljen nacrt Strateškog marketinškog plana turizma Hrvatske 2014.-2018. i program razvoja DMO-a. Također, bit će riječi i o ulozi hrvatske arhitekture i dizajna u turizmu, a predviđen je i tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske. Obrazac za on line prijavu sudionika nalazi se na web stranicama Ministarstva turizma, kao i na stranicama Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.

Od ponedjeljka, 9. rujna 2013., omogućene su on line prijave za ovogodišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika Dani hrvatskog turizma 2013., koji se 24. i 25. listopada održavaju u Zadru, u Falkensteiner Hotels & Residences, Punta Skala.

Na najvećem skupu turističkih djelatnika u Hrvatskoj, i ove će godine biti održan niz stručnih skupova, tematskih sjednica i radionica na kojima će domaći i strani stručnjaci raspravljati o hrvatskom turizmu te ocijeniti izazovnu, ali istovremeno i vrlo uspješnu turističku 2013. godinu. Također, na skupu će se raspravljati o perspektivama hrvatskog turizma, s naglaskom na promociju i razvoj glavnih turističkih proizvoda, u okviru čega će biti predstavljen nacrt Strateškog marketinškog plana turizma Hrvatske 2014.-2018. i program razvoja DMO-a. Također, bit će riječi i o ulozi hrvatske arhitekture i dizajna u turizmu, a predviđen je i tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske.

Dan uoči otvorenja DHT-a, 23. listopada 2013., u Falkensteiner Hotels & Residences, započet će stručni skup Svjetske turističke organizacije (UNWTO) i Europske komisije za putovanja (ETC) o korištenju elektroničkog marketinga u promociji turističkih destinacija, s naglaskom na socijalne mreže i mobilni marketing. Tijekom dvodnevnog UNWTO-ETC skupa, profesionalci u turizmu imati će priliku usavršiti svoje vještine u korištenju e-marketinga, ali isto tako raspraviti o trendovima, izazovima i mogućnostima korištenja suvremenih promocijskih alata. Više informacija o skupu, kao i obrazac za prijavu, nalaze se na http://europe.unwto.org/masterclass. Podsjećamo, na 20. zasjedanju Glavne skupštine Svjetske turističke organizacije (UNWTO) koje je krajem kolovoza održano u Zambiji i Zimbabveu, ministar turizma Darko Lorencin izabran je za potpredsjednika Glavne skupštine, kao predstavnik regije Europa te je Hrvatska izabrana u Izvršno vijeće Svjetske turističke organizacije.

Tradicionalni godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, s više od dvije tisuće sudionika, održava se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske radio televizije i Hrvatske turističke zajednice. Obrazac za on line prijavu sudionika nalazi se na web stranicama Ministarstva turizma, kao i na stranicama Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.



Pisane vijesti