Mobilni vodič Rivijere Crikvenica na engleskome i njemačkome jeziku

Turistička zajednica Crikvenice je, u skladu s razvojem modernih tehnologija, osmislila mobilni vodič Rivijere Crikvenica na engleskome i njemačkome jeziku. Na ovaj su način informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca brže dostupne posjetiteljima koji koriste pametne telefone.

Aplikacija se može besplatno preuzeti sa stranica iPhone App Store i Google Play. Mobilni vodič nudi korisne savjete o smještaju, znamenitostima, događanjima, vremenskoj prognozi i još mnogo korisnih informacija.

Zahvaljujući vodiču, korisnik će, primjerice, saznati gdje može pojesti ukusan ručak, ili kako pronaći pješčanu plažu. Zanimljivo je da aplikacija sadrži i mali rječnik izraza na hrvatskome jeziku te je dostupna i "offline", kako bi osigurala lakšu kontrolu troškova roaminga.

Također, aplikacija omogućava posjetiteljima da svoja iskustva i doživljaje s odmora na Rivijeri Crikvenica na jednostavan način podijele s prijateljima na popularnim društvenim mrežama Facebook, Twitter i TripAdvisor.



Pisane vijesti