KUH poziva: Prijavite se za besplatno certificiranje kvalitete malih kampova

Kamping udruženje Hrvatske pokrenulo je 2010. godine projekt certificiranja kvalitete malih kampova i kampova u domaćinstvu – OK MINI CAMPS. Projekt je prije nekoliko godina pokrenut uz podršku HTZ-a i Ministarstva turizma, s ciljem podizanja kvalitete malih kampova te njihovog boljeg pozicioniranja, prepoznavanja i promidžbe na turističkom tržištu.

Dobri početni rezultati, kao i zadovoljstvo vlasnika kampova koji su se do sada priključili projektu, potaknuli su KUH da u ovoj godini provedu drugi krug izbora malih kampova koji udovoljavaju propisanim kvalitativnim standardima. Projekt se odvija uz podršku Ministarstva turizma.

KUH poziva predstavnike malih kampova, ukoliko smatraju da njihov kamp udovoljava ili nadmašuje aktualne standarde i očekivanja modernih kampista, da se besplatno prijave najkasnije do 15. kolovoza 2013. godine.

Prvi krug izbora rezultirao je s 15 najboljih malih kampova i kampova u domaćinstvu kapaciteta do 200 osoba diljem jadranske obale (te jednim u unutrašnjosti). Njima je posvećena zasebna stranica u sklopu glavnog hrvatskog kamping portala www.camping.hr, a nakon što je 2011. objavljena prva on-line brošura malih kampova, tijekom 2012. godine uslijedilo je i njezino tiskano izdanje na četiri jezika (engleski, njemački, nizozemski i slovenski) i predstavljeno na europskim sajmovima. Dugoročni cilj projekta je izgradnja brenda koji bi mogao postati novi prepoznatljivi dio turističke ponude Hrvatske.

Dodatne informacije i prijavnicu preuzmite na stranicama KUH-a.



Pisane vijesti