Ministar Lorencin na međunarodnoj konferenciji malih obiteljskih hotela

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovati će na otvorenju međunarodne konferencije pod nazivom „Konkurentnost malih obiteljskih hotela na današnjem međunarodnom turističkom tržište“ (srijeda, 7. 6. 2013. godine, Split, hotel Park, Hatzeov perivoj 3).

Otvorenje konferencije predviđeno je u 11 sati, a u 12 sati ministar će dati izjave za medije. Istoga dana, ministar Lorencin će oko 14.30 sati obići mali obiteljski hotel Lux, u centru Splita.

Na međunarodnoj konferenciji „Konkurentnost malih obiteljskih hotela na današnjem međunarodnom turističkom tržištu“, organiziranoj u sklopu projekta koordinirane akcije turističkog razvoja ACOST, s ciljem nastavka suradnje Hrvatske i Italije u razvoju turizma, turistički djelatnici i stručnjaci iz Hrvatske i Italije raspravljat će o produžetku turističke sezone putem malih i obiteljskih hotela. Završnoj konferenciji u Splitu prethodilo je šest tribina diljem Hrvatske, na kojima su turistički stručnjaci iz Italije govorili o iskustvima sjeverne Italije, gdje su od ukupnog broja hotela 90 posto mali i obiteljski, a turistička sezona traje 12 mjeseci.



Najave