Posebno predstavljanje Kvarnera u Švedskoj

Nakon nedavne iznimno zapažene posebne prezentacije Kvarnera u Berlinu, na ITB sajmu, kada je turistička ponuda, posebice ona gastronomska, predstavljena u originalnom salonskom vagonu povijesnog carskog vlaka „Majestic Imperator“, TZ Kvarnera ponovno je na tračnicama, ovoga puta u Švedskoj, gdje desetu godinu za redom charter vlak povezuje Stockholm i Göteborg, a namijenjen je isključivo turističkoj branši, koja putuje iz glavnog grada Stockholma na turistički sajam TUR u Göteborg.

Na vožnji koja traje 4 sata, TZ Kvarnera u suradnji s predstavništvom HTZ-a u Švedskoj, predstavit će se putnicima i animirati ih da na sajmu TUR (od 21. do 24. 3. 2013.) posjete štand Kvarnera u sklopu hrvatskog štanda, te štand Raba, koji je također suizlagač na hrvatskom štandu. U vagon-restoranu će se putnicima, među kojima su i novinari, i agenti, poslužiti energetski zalogaji i prirodni sokovi s Kvarnera, svima će se podijeliti promidžbeni materijal te informirati o kvarnerskim atrakcijama i mogućnosti izravnog leta iz Stockholma u zračnu luku Rijeka, letovima Ryan Aira, dva puta tjedno, počevši od 1. travnja, pa do 25. listopada 2013. godine.

Istoga dana TZ Kvarnera sudjelovat će u Göteborgu na poslovnoj radionici „Connect“, gdje će skrenuti pažnju kupaca i posjetitelja na destinaciju Kvarner, pod motom „Kvarner – Croatia's best kept secret“.



Pisane vijesti